Dit moet je proeven
Ingrediënten
- 4 lamsburgers (bekijk hiervoor ook het recept ‘Lamsgehakt voor hamburger of worstenbroodje’)
- 4 verse broodjes van de warme bakker
- Rucola sla
- Tomaat
- Boeren schapenkaas
- (En toppings naar keuze voor op je hamburger)
Saus
- 4 el mayonaise
- 2 el crème fraîche
- 2 el verse munt, fijngehakt
- 2 el koriander, fijngehakt
- 2 el platte peterselie, fijngehakt
- 1 sjalotje, fijngehakt
- 2 augurkjes, fijngehakt
- 1 el augurken nat
- 2 tl Dijon mosterd
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten voor de saus en breng op smaak met peper en zout. Wees niet te zuinig met de verse kruiden, dat geeft echt een smaakervaring.
Bak de hamburgers en laat de kaas er bovenop smelten. Bouw dan je eigen favoriete hamburger met de saus en toppings naar keuze (bijvoorbeeld met tomaat en rucola sla).