De zorg van de schapen

Er wordt veel aandacht besteed aan het welzijn van de
dieren. Vanaf de geboorte van het lam tot aan de slacht krijgen ze altijd veel
persoonlijke aandacht en worden ze met passie en goede zorg groot gebracht. De schapen lopen het hele jaar door in de wei. Ze hebben altijd de mogelijkheid
tot vers gras (op verschillende weiden), hooi of kuilgras. Daan’s Vlees blijft
op deze manier dicht bij de natuur en doet er alles aan zo biologisch mogelijk te
blijven om hiermee een ambachtelijk stukje vlees te creëren.

De kwaliteit van het lamsvlees

De lammeren worden geslacht door Slagerij Jansen in De Weebosch. Doordat de slager dichtbij is, is het transport van korte duur. Transport kennen ze al van het verweiden. Daardoor ontstaat bij het lam geen stress en blijft het vlees lekker mals. Het vlees is IKB gecertificeerd waardoor de kwaliteit garant staat.

Bij Daan’s Vlees staat de klant op nummer één. Om het u gemakkelijk te maken, is er een standaardpakket samengesteld. U kunt echter ook uw eigen pakket samenstellen. Door goed contact met de slager kunnen uw wensen nagenoeg altijd ingevuld worden. Dus neem bij vragen gerust contact op. Bezorging is ook altijd mogelijk. Natuurlijk bent u altijd welkom dit alles zelf mee te maken, én om eens een kijkje te komen nemen bij de lammetjes. Neemt u hiervoor graag contact met ons op.

 

De kernwaarden voor onze dieren én onze hoogwaardige vleesproducten, zijn “de zorg van de schapen” en “de kwaliteit van het lamsvlees”.

Omhoog